U bent nu hier: Home » Zeeland

Architect Zeeland

Hieronder vindt u een overzicht van alle architecten in Zeeland. Voor een overzicht van architecten per plaats in de provincie Zeeland, ga naar architecten Zeeland. Of ga naar direct contact met architecten om via één e-mail in contact te komen met meerdere architecten tegelijk.

1

Buro Ruimte & Groen

Plein 19, 4454 AS Borssele (Zeeland)
Tel: 0113-354074, Fax: 0113-354098, KvK: 22041125
Buro Ruimte & Groen richt zich als onafhankelijk tuin- en
landschapsarchitectenburo op het ontwerp en de vormgeving van de buitenruimte.
Het Zeeuwse buro is actief op zowel regionaal als lokaal nivo, met name in Zuid-West Nederland. De werkzaamheden variëren van grootschalige projecten tot particuliere tuinen, zowel in het stedelijke als in het landelijke gebied.

Buro Ruimte & Groen is een jong en dynamisch bureau. Willem-Jan Joosse en José Simonse vormen de kern van het buro. Het aantal medewerkers varieert, momenteel zijn Lea van Liere en Miriam Maljaars als vaste medewerkers werkzaam.

Adviezen die het buro verstrekt bestrijken de gebieden visie, ontwerp,
planuitwerking (uitvoeringsvoorbereiding, directievoering) en
beheer (beplantings- en beheerplannen).
Regelmatig wordt met andere disciplines samengewerkt waardoor maximaal ingespeeld kan worden op de vraag van de opdrachtgever.
Tuin- en Landschapsarchitectuur, Ingenieursdiensten, Tuinontwerp,
Tuinarchitectuur Zeeland
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Buro Ruimte & Groen

Peter klemann interieurarchitect bni

Hans lipperheystraat 28, 4336 DC Middelburg (Zeeland)
Tel: 06 31943655, Fax: -, KvK: 52208265
Met gedegen opleidingen in Utrecht, Amsterdam en ruime ervaring ontwerpt
Peter Klemann (interieurarchitect bni) met een multidisciplinair team de meest uiteenlopende interieurs voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. In zowel Zeeland, als de rest van Nederland en het buitenland.Bij het bepalen van de uitgangspunten en de identiteit van de opdrachtgever wordt ook geïnventariseerd hoever de opdracht strekt. Van consultantadvies tot compleet gevisualiseerd interieurontwerp met ingekleurde 3D-visuals en een bestekomschrijving.

Middels een, vooraf, duidelijk besproken ontwerptraject waarin de werkzaamheden en daarbij behorende kosten inzichtelijk zijn gemaakt, worden er verschillende ontwerpvoorstellen gepresenteerd. Hiermee presenteren we de ongekende mogelijkheden binnen uw situatie. Vanuit deze plannen wordt samen een definitief uitgangspunt bepaald, en door ons samengevoegd tot een definitief concept. Met dit concept als basis ontwerpen en begeleiden we het complete traject van gemeentelijke aanvragen, detail uitwerkingen voor de aannemer/interieurbouwer, installatieplannen (waaronder bijv. domotica), kleur- en meubileringvoorstellen en natuurlijk bouwbegeleiding tot en met de oplevering.

Wij nodigen u uit om deze website www.bypeterklemann.nl te bezoeken waar verschillende onlangs gerealiseerde projecten worden getoond. Graag maken wij met u een afspraak om uw wensen te inventariseren en te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Peter klemann interieurarchitect bni

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy