U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Eindhoven » Studio Slotboom

Studio Slotboom

Grasrups 3
5658 GC Eindhoven (Noord-Brabant)
Tel: 0627585541
Fax: -
KvK: 60839635
Afbeelding › Studio Slotboom Studio Slotboom is een bouwkundig ontwerpbureau met een persoonlijke benadering waarbij betrokkenheid, kwaliteit en vakkundigheid de uitgangspunten zijn.

Of het nu gaat om een geheel nieuw ontwerp of om de aanpassing en / of uitbreiding van een bestaande woning, vanaf het eerste contact tot de oplevering is Studio Slotboom uw partner voor een deskundig advies en voor de begeleiding gedurende het gehele proces. Naast het architectonisch ontwerp is het verzorgen van de bouwtechnische uitwerking en de esthetische bouwbegeleiding bij Studio Slotboom in goede handen.

Het (ver- of uit-) bouwen van een woning is altijd maatwerk. De (ver- of uit-) gebouwde woning moet immers bij u als persoon en de manier waarop u wilt leven aansluiten. Daarom ga ik graag met u in gesprek om uw precieze woonwensen samen in kaart te brengen. Door goed te luisteren naar de opdrachtgever en te kijken naar de context kom ik tot een ontwerp dat past op de plek en bij de gebruiker.

Mijn ontwerpen zijn eigentijds met respect voor de directe omgeving. Ik streef naar een duurzaam ontwerp dat, in al zijn eenvoud, jaren zal voldoen aan de wensen van de opdrachtgever.

Het eerste kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. Dan bekijken wij samen wat ik eventueel voor u kan gaan (be-)tekenen. Ik help u graag!

Met vriendelijke groet,

Emile Slotboom | Studio Slotboom | Eindhoven
www.studioslotboom.nl | info@studioslotboom.nl | 06 27 58 55 41
Diensten: Nieuwbouw particulier opdrachtgevers, Aanbouw particulier opdrachtgevers, Verbouw particulier opdrachtgevers, Levensloopbestendig bouwen, Architectuur, Interieurontwerp, Meubelontwerp, Facelift bungalow, Uitbreiding boerderij, Zolderverbouwing
Openingstijden:
Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Geen introductie video
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy