U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Breda

Architect Breda

Hieronder vindt u een overzicht van alle architecten in Breda. Voor een overzicht van architecten in de provincie Noord-Brabant, ga naar architect Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met architecten om via één e-mail in contact te komen met meerdere architecten tegelijk.

1

Marc Bongaerts

Achterste Havervelden 21, 4822 AM Breda (Noord-Brabant)
Tel: 065121282, Fax: nvt, KvK: 20084460
Interieur als ook exterieur, bouwkundige werkzaamheden en complete
[ver]bouw en renovaties. Maatwerk interieurs, keukens, badkamers. Het gehele traject incl. tekenwerk, offertes tot met de uitvoering en begeleiding
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Marc Bongaerts

Kaas&Rijst.nl

Teteringsedijk 27, 4817 MA Breda (Noord-Brabant)
Tel: 0765932186, Fax: -, KvK: 51367084
Kaas&Rijst.nl is een jonge creatieve studio gespecialiseerd in
architectuur en design.

De naam: Kaas en Rijst representeert de internationale diversiteit van ons ontwerp team afkomstig uit Maleisië en Nederland. De excentrieke benadering van de bedrijfsnaam reflecteert onze manier van denken en ons plezier in het ontwerpen. In onze visie is het vinden van de essentie de hoofdmotivatie voor ieder ontwerp. Complexe programma’s of oplossingen ontwikkelen zich geleidelijk tot iets eenvoudigs. De ‘pure’ en sterke concepten die ontstaan in dit ‘proces van purificatie’ worden toegepast in elke fase van het ontwerp en bouwproces. Tijdens het bouwen is het kleinste detail van groot belang en we streven naar het gebruik van duurzame, bij voorkeur locale, en kwalitatief goede materialen. Het contact en overleg met de opdrachtgever en een zorgvuldige inpassing in de omgeving en cultuur spelen een grote rol in ons werk. Iedere keer streven we naar een hoger niveau.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kaas&Rijst.nl

Dhondt Stedenbouw en Architectuur

Baronielaan 23, 4818 PA Breda (Noord-Brabant)
Tel: 076-5229520, Fax: 076-5242022, KvK: 20050644
Dhondt Stedenbouw en Architectuur; één bureau, twee disciplines. Dhondt
Stedenbouw en Architectuur is een allround architectenbureau en stedenbouwkundig adviesbureau. Een unieke combinatie die het mogelijk maakt om plannen en projecten vanuit beide disciplines te ontwikkelen, te begeleiden en uit te werken.

Via een oplossingsgerichte aanpak worden maakbare plannen gerealiseerd. De schaalgrootte en inhoud van de projecten en plannen variëren sterk. De wensen en belangen van de opdrachtgever staan daarbij altijd voorop. Alle plannen en projecten worden bij Dhondt Stedenbouw en Architectuur digitaal opgeslagen. Zo kan iedereen die bij het plan is betrokken via een eigen inlogcode op elk gewenst moment de actuele situatie bekijken.

Dhondt Stedenbouw en Architectuur werkt in opdracht van gemeenten, projectontwikkelaars, ondernemers, beleggers, woningcorporaties, zorginstellingen en onderwijsstichtingen. Binnenkort ook in opdracht van u? Maak op deze site kennis met Dhondt Stedenbouw en Architectuur; één bureau, twee disciplines.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Dhondt Stedenbouw en Architectuur

Architect Delacourt

Acaciastraat 34, 4814 HH Breda (Noord-Brabant)
Tel: +31 (0)6 13 34 75 89, Fax: -, KvK: Breda51174502
Architect Delacourt is het bureau voor de particuliere en professionele
opdrachtgever. Of het nu gaat om een uitbreiding van een woning of het realiseren van een omvangrijk utilitair gebouw, het bureau heeft de kennis en ervaring in huis om een project van initiatief tot uitvoering gerealiseerd te krijgen. Architect Delacourt is een jong, professioneel en allround bureau.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Architect Delacourt

Raaijmakers architect BNA

Parkstraat 1a, 4818 SJ Breda (Noord-Brabant)
Tel: 06 - 18 11 40 22, Fax: -, KvK: 20165156
Op het gebied van restauratie, monumentenadvies, nieuwbouw en verbouw
worden alle voorkomende architectendiensten aangeboden.
Architect BNA met uitgesproken ervaring in het werken met en voor particuliere opdrachtgevers aan uiteenlopende projecten.

Kleinschalige nieuwbouwontwikkeling - Duurzaam Bouwen - (Collectief) Particulier Opdrachtgeverschap CPO - Kleur en Architectuur - Advies Gebouwd Erfgoed - Restauratie - Woonomgeving
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Raaijmakers architect BNA

Oostveen Architectuur

Coulissen 167, 4811 DX Breda (Noord-Brabant)
Tel: 076-5214211, Fax: ---, KvK: inschrijfnr. 20073603
Het architectenbureau Oostveen Architectuur realiseert zorg-woonprojecten,
woongebouwen, e.a., waarbij een optimale vertaling van het programma van eisen en een goede inpassing in de omgeving uitgangspunt zijn. Vertaling hiervan in eigentijdse, aansprekende architectuur. Daarnaast zijn er diverse woningen voor particulieren gerealiseerd.
Het ©Het Mooiste Huis van Nederland richt zich op de particuliere opdrachtgever en heeft hiervoor specifieke uitgangspunten ontwikkeld.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Oostveen Architectuur

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy