U bent nu hier: Home » Limburg » Beek

Architect Beek

Hieronder vindt u een overzicht van alle architecten in Beek. Voor een overzicht van architecten in de provincie Limburg, ga naar architect Limburg. Of ga naar direct contact met architecten om via één e-mail in contact te komen met meerdere architecten tegelijk.

1

SeC architecten

Kasteel Genbroekstraat 18 c, 6191 KT Beek (Limburg)
Tel: 046 - 436 20 10, Fax: -, KvK: 14090163
SeC architecten is sinds 2006 het architectenburo van Bart Creugers en
Michael Spanjers. Beiden hebben voor oprichting van SeC ruim tien jaar ervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde architectenbureaus. In deze periode hebben we kennis mogen verzamelen op het gebied van particuliere woningen, appartementencomplexen, zorgcentra, utiliteitsbouw, restauratie, renovatie en herbestemming van gebouwen. SeC architecten wil zich profileren op het gebied van de stedenbouw, architectuur en interieurarchitectuur. Hierbij streven wij ernaar om het gehele proces van programma van eisen tot en met de oplevering in onze opdracht mee te nemen. Onze vormgeving gaat uit van een hedendaagse moderne architectuur met veel aandacht voor het detail. Doordat wij een klein bureau zijn heeft u altijd een direct contact en zijn wij beiden op de hoogte van alle activiteiten van het bureau. We zijn beiden officieel ingeschreven als architecten bij het architectenregister [SBA], Bart staat hier tevens ingeschreven als interieurarchitect.
Woningbouw [nieuwbouw en renovatie], Verbouw en aanbouw bij woningen [van
klein tot gigantisch groot], Interieurontwerp [particulier & zakelijk], Bouwvergunningen [van klein tot gigantisch groot], Monumenten [verbouw/ aanbouw]
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › SeC architecten

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy