U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Delft

Architect Delft

Hieronder vindt u een overzicht van alle architecten in Delft. Voor een overzicht van architecten in de provincie Zuid-Holland, ga naar architect Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met architecten om via één e-mail in contact te komen met meerdere architecten tegelijk.

1

Westerbreedte Architecten

Insulindeweg 12, 2612 EM Delft (Zuid-Holland)
Tel: 06-40963053, Fax: -, KvK: -
Wilt u uw huis verbouwen, of een woning bouwen op een zelfbouwkavel?
Westerbreedte architecten denkt en ontwerpt voor u. Wij doen dit tot het helemaal goed is van schets tot oplevering en alle fases daar tussen.

Ontwerpen is ons vak, wij hebben er veel plezier in om er iets heel moois van te maken.

In nauw overleg stellen we samen met u een programma van eisen op om tot een optimaal ontwerp te komen. Het maken van een moodboard op bijvoorbeeld Pinterest helpt bij het verduidelijken van u wensen en voorkeuren. Uw wensen, het budget, de materialisatie, de geldende bouwregelgeving en de locatie samen vormen de basis voor het ontwerp. U zult zien dat daarbinnen oneindig veel mogelijkheden zijn om tot een ontwerp te komen.

In getrapte ontwerpfasen beginnend met het schetsontwerp wordt toegewerkt naar een uitgekiend ontwerp waarin alles klopt met een minimum aan overbodige verkeersruimtes en een maximum aan licht, en ruimtelijkheid.

Bij het ontwerpen kijken we gelijktijdig naar het interieur en exterieur alles moet op elkaar afgestemd zijn en elkaar versterken. Door een uitgekiende plattegrond kunnen we ruimte creëren voor een extra grote trappartij een vide of grote woonkeuken, hierdoor ontstaat leefruimte in de woning.

Al heel vroeg in het ontwerpproces betrekken we de verschillende adviseurs bij het project zodat architectuur, installaties en regelgeving goed op elkaar afgestemd zijn. Hierdoor worden meerwerk, bouwfouten en vertraging tot een minimum gereduceerd.
nieuwbouw, verbouw, verbouwing, woningbouw, woning verbouwen,
woningontwerp, woning indelen, interieur advies, zelfbouw
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Westerbreedte Architecten

SMnL Architecten

Van de spiegelstraat, 9, 2613 EX Delft (Zuid-Holland)
Tel: 06 40 87 47 21, Fax: -, KvK: -
SMnL Architecten is een klein architectenbureau met veel aandacht voor
detail.
Het ontwerp wordt vanaf de schetsfase bij ons in 3D gemaakt, zodat u direct ziet wat u krijgt. Doordat wij veel ervaring hebben met BIM (Building Information Modelling), kunnen wij snel van ontwerp naar een technische tekening overgaan. Dit betekent voor u hogere kwaliteit werk met een kortere doorlooptijd.
Om uw zorgen geheel uit handen te nemen, verzorgen wij ook de aannemersselectie en bouwbegeleiding. Zo bent u verzekerd dat u de kwaliteit krijgt wat u voor ogen heeft.
Ontwerpopties uitwerken, Bouw(technische)tekeningen opstellen,
Omgevingsvergunning aanvragen en begeleiden, BIM (Building Information Modelling), Uitvoering (bouw) begeleiding, Bestek schrijven
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › SMnL Architecten

K.A.S. - architectuur en stedenbouw

Westvest 149, 2611 AZ Delft (Zuid-Holland)
Tel: 06-42228876, Fax: -, KvK: 50842226
"Wij maken inclusieve gebouwen en omgevingen, waar mensen
bestaansrecht hebben en trots zijn op hun plek. In slimme en mooie ontwerpen brengen wij de zachte menselijke kant samen met de harde en technische kant van ons vak."

K.A.S. is een bureau voor architectuur en stedenbouw, heeft een passie voor de samenhang tussen gebouw en omgeving en complexe projecten.

Wij opereren op verschillende schaalniveaus (interieur, architectuur, stedenbouw en openbare ruimte). Opdrachten benaderen wij bij voorkeur als één samenhangend geheel, alles is verbonden met elkaar en wij zijn juist goed in het integraal benaderen van projecten en het verbinden van de verschillende schaalniveaus.
architectuur, transformatieprojecten, combinatie nieuwbouw-oudbouw,
stedenbouwkundige plannen, haalbaarheidsstudies, ruimtelijke visie, ontwikkelstrategieën
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › K.A.S. - architectuur en stedenbouw

DYLUNIO | architectuur & interieur

Van Bronckhorststraat 27, 2612 XT Delft (Zuid-Holland)
Tel: 015-2578908, Fax: -, KvK: 62209531
Website onbekend
DYLUNIO is gespecialiseerd in ontwerp van aanpassingen aan bestaande
gebouwen. Herbestemming, uitbreiding, upgrading, renovatie en transformatie zijn voor DYLUNIO vertrouwde begrippen en betreffen nu en in de nabije toekomst een steeds groter wordende opgave.

Graag denkt DYLUNIO vanaf het eerste initiatief mee in mogelijkheden om bestaand vastgoed een nieuw leven te geven.

Iedere opdracht begint bij voorkeur met een gedegen analyse van de wensen van de opdrachtgever in relatie tot de bestaande condities van het ‘gebouw’. Deze analyse zal vervolgens een stevige basis vormen voor ontwerp & materialisatie in verhouding tot het beschikbare budget en tijd.

DYLUNIO kan, indien nodig, aanvullend op de eigen expertise, een project specifiek team van benodigde specialisten & adviseurs samenstellen en coördineren.

DYLUNIO houdt van helderheid, functionaliteit, ambacht, perfectie, maar ook van de charme van imperfectie en contrast tussen bestaande en nieuwe structuren. DYLUNIO werkt aan ieder project, van klein tot groot, met dezelfde intensiteit en gedrevenheid!
architectuur, transformatie, renovatie, herbestemming, uitbreiding,
woningbouw, scholenbouw, interieur architectuur
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › DYLUNIO | architectuur & interieur

KREUK architectuur

Gasthuisplaats 1, 2611 BN Delft (Zuid-Holland)
Tel: 06-23613730, Fax: -, KvK: -
KREUK architectuur heeft een zeer gevarieerde opdrachtenportefeuille met
zowel opdrachten voor particuliere opdrachtgevers als professionele partijen.

KREUK architectuur maakt al meer dan 10 jaar projecten op maat, van interieuradvies en renovaties tot (particuliere) woningbouwprojecten en stedenbouwkundige opgaven.

Het programma, de context en de persoonlijke wensen vormen de basis van het ontwerp. Per project wordt bekeken welke aanpak het meest passend is. Voor elk budget kunt u terecht bij KREUK architectuur om uw bijzondere project te realiseren.

KREUK architectuur is gevestigd te Delft.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › KREUK architectuur

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy