U bent nu hier: Home » Gelderland » Est

Architect Est

Hieronder vindt u een overzicht van alle architecten in Est. Voor een overzicht van architecten in de provincie Gelderland, ga naar architect Gelderland. Of ga naar direct contact met architecten om via één e-mail in contact te komen met meerdere architecten tegelijk.

1

GPS Ontwerp en Bouwmanagement

Dorpsstraat 23A, 4185 NB Est (Gelderland)
Tel: 0345-569039, Fax: 0345-505617, KvK: -
GPS Ontwerp en Bouwmanagement is een bouwkundig ontwerp- en tekenbureau.


Wij verzorgen voor u een schetsontwerp en werken deze uit tot tekeningen voor een vergunningsaanvraag. Daarnaast worden de constructieve tekeningen door ons vervaardigd en verzorgen wij alle benodigde berekeningen, rapporten en formulieren.

Ons bouwkundig adviesbureau is met name actief in het begeleiden (toezicht houden) van bouwprojecten en heeft een directe terugkoppeling met het tekenbureau waardoor er een grote hoeveelheid aan praktijk kennis wordt overgedragen.

Een naaste activiteit van ons adviesbureau is het voeren van het totale bouwmanagement. Dit doen we voor de door ons ontwerpen projecten maar ook voor externe architectenbureaus. In dit traject wordt een project vanaf de tekentafel tot aan de oplevering begeleidt, daarbij is de aanbesteding van het werk aan de aannemer inbegrepen.

Kortom; GPS uw wegwijzer in bouwontwerp
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › GPS Ontwerp en Bouwmanagement

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy