U bent nu hier: Home » Gelderland » Apeldoorn

Architect Apeldoorn

Hieronder vindt u een overzicht van alle architecten in Apeldoorn. Voor een overzicht van architecten in de provincie Gelderland, ga naar architect Gelderland. Of ga naar direct contact met architecten om via één e-mail in contact te komen met meerdere architecten tegelijk.

1

COURAGE architecten

Veenhuizerweg 207, 7325 AL Apeldoorn (Gelderland)
Tel: (0)55 360 55 63, Fax: -, KvK: -
COURAGE architecten in Apeldoorn is opgericht door Lars en Christa Courage.


Door samen met de opdrachtgever erachter te komen wat hem/haar drijft ontstaat er een er onalledaags ontwerp waarvan de opdrachtgever zou zeggen ‘juist, dat klopt.’ Geen traditionele bouw maar innovatief, met andere producten, andere bouwwijzen, verrassende materialen, op een eerlijke manier.

Het ontwerpen van én met daglicht is een belangrijke reden waarom COURAGE met staal en glas is gaan ontwerpen, namelijk het naar binnen halen van licht en zicht.

De architect van glas en staal richt zich niet alleen op gebouwen maar op de totale beleving van het pand, de ruimte of het product. Interieur en productontwikkeling zijn dan ook nauw verbonden met de architectuur en niet los van elkaar te zien. Hierbij is de signatuur altijd duidelijk te herkennen.

Neem een kijkje op de website van courage om een beeld te krijgen van de projecten. COURAGE architecten behaalde al vele architectuur prijzen en (inter)nationale publicaties.
Diensten: Architectuur, Design, Productontwikkeling, Interieur en inrichtingen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › COURAGE architecten

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy