U bent nu hier: Home » Utrecht » Woudenberg

Architect Woudenberg

Hieronder vindt u een overzicht van alle architecten in Woudenberg. Voor een overzicht van architecten in de provincie Utrecht, ga naar architect Utrecht. Of ga naar direct contact met architecten om via één e-mail in contact te komen met meerdere architecten tegelijk.

1

Inbo

Geeresteinselaan 57, 3931 JB Woudenberg (Utrecht)
Tel: 033 286 82 11, Fax: -, KvK: 31026236
Advies Stedenbouw Architectuur Bouwkunde:

INBO DENKT VERDER DAN DE OPGAVE

Wat is Inbo?
Inbo is een creatief bureau op het gebied van architectuur, ruimtelijk beleid, vastgoedadvies, stedenbouw, landschapsarchitectuur en bouwmeesterschap. Inbo levert mooie, duurzame en inspirerende oplossingen voor uiteenlopende ontwerp-, advies- en onderzoeksopgaven. Het werkgebied strekt zich uit over heel Nederland en daarbuiten. De circa 200 medewerkers werken vanuit zelfstandige groepen in Amsterdam, Drachten, Eindhoven, Rijswijk, Rotterdam en het hoofdkantoor in Woudenberg.

Waar staan we voor?
Inbo zet zich in voor de toekomst, de betekenis en identiteit van ruimte en gebouwen. Ons hoofddoel is met veel plezier werken aan een eindresultaat waarop iedereen trots kan zijn: opdrachtgever én Inbo. Daarom voelen wij ons persoonlijk betrokken bij de mensen en organisaties voor en met wie wij samenwerken. In een duurzame relatie met onze opdrachtgevers werken wij aan de groei van de maatschappelijke en culturele betekenis van ons werk.

Onze werkwijze?
We benaderen het werkveld integraal: vanuit alle vestigingen bieden wij onze opdrachtgevers het volledige scala aan dienstverlening als architecten, adviseurs, stedenbouwkundigen en landschaps-architecten. Ieder gedreven in het eigen vak werken wij hecht en met plezier samen. Door de uitwisseling van ideeën, kennis en ervaring stimuleren wij inhoudelijke vernieuwing en de voortgaande ontwikkeling van ons vakmanschap. Door te werken vanuit zelfstandige groepen verbinden wij de kracht van de persoonlijke benadering met de kracht van een groot bureau.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Inbo

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy