U bent nu hier: Home » Utrecht » De Meern

Architect De Meern

Hieronder vindt u een overzicht van alle architecten in De Meern. Voor een overzicht van architecten in de provincie Utrecht, ga naar architect Utrecht. Of ga naar direct contact met architecten om via één e-mail in contact te komen met meerdere architecten tegelijk.

1

Van Rooijen Nourbakhsh Architecten

Morgenstond 24, 3454 ST De Meern (Utrecht)
Tel: 030-6661368, Fax: ---, KvK: 30106187
Van Rooijen Nourbakhsh Architecten heeft zich, van opgave tot opgave,
ontwikkeld in zijn opvattingen over architectuur. Het bureau combineert daarbij een praktische benadering met een voorkeur voor conceptuele ontwerpen waarbij esthetiek en vakmanschap voorop staan.
Door goed naar de klant te luisteren wordt de essentie van een ontwerp gevonden en vanuit het wensen- en eisen pakket vertaald naar een betaalbaar ontwerp.
Met integrale kennis van diverse werkgebieden is het bureau in staat een project van ontwerp tot uitvoering tot stand te brengen. De nauwe creatieve samenwerking tussen de diverse partijen resulteert in een ontwerp waarbij kwaliteit zorgt voor een tijdloze uitstraling.
Voor overheden, particulieren en diverse professionele organisaties worden projecten gerealiseerd op het gebied van architectuur, stedenbouwkundige studies, interieur- en meubelontwerp. Het hechte team staat onder leiding van de architecten ir Theo van Rooijen en Faranak Nourbakhsh.
architectonisch ontwerpen, interieur ontwerp, bouwkundige advisering,
bouwkundige begeleiding en directievoering
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Van Rooijen Nourbakhsh Architecten

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy