U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Naarden » Design Brendan Bakker

Design Brendan Bakker

Amsterdamsestraatweg 29a
1411 AW Naarden (Noord-Holland)
Tel: 0352055100
Fax: -
KvK: 67753922
Afbeelding › Design Brendan Bakker Met een signatuur gekenmerkt door de principes van ruimte, licht en proportie. Creëert architect Brendan Bakker elegante en verfijnde woningen waarin architectuur en interieur met elkaar in balans staan.

Opgeleid aan de TU Delft als Architect en bouwkundig ingenieur ziet en begrijpt Brendan welke aspecten mogelijk zijn, voor zijn overwogen ruimtelijke indelingen met sterke architectonische zichtlijnen. Met zijn passie voor het interieur verbindt hij functionaliteit met esthetiek en identiteit tot een ingetogen elegantie. Elk aspect is hierin doordacht en versterkt met een uitgebreid lichtplan.

"Ik hou van ruimtelijkheid in het interieur, duidelijke zichtlijnen met een ingetogen elegantie. De basis voor rust en eenheid, waar wij als mens behoefte aan hebben"

'Full Service' Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een complete verbouwing. De klant ontzorgen staat voorop. Dit doet Brendan met een persoonlijke betrokkenheid vanaf de eerste schets tot aan de realisatie van het kleinste detail.

Gediplomeerd Architect / Ingenieur ir.
Registratienummer Architectenregister: 1.140915.002
Diensten: Architectuur ontwerp, Interieur ontwerp, Bouwkundig advies, Vergunningen, Lichtplan ontwerp, Meubelinrichting, Maatwerk meubel ontwerp, Bouwbegeleiding, Bouwcoordinatie, 3d visualisaties
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy