U bent nu hier: Home » Noord-Holland

Architect Noord-Holland (3)

Hieronder vindt u een overzicht van alle architecten in Noord-Holland. Voor een overzicht van architecten per plaats in de provincie Noord-Holland, ga naar architecten Noord-Holland. Of ga naar direct contact met architecten om via één e-mail in contact te komen met meerdere architecten tegelijk.

«« « 1 2 3 4 5 » »»

Katrien joosten architect

Cornelis trooststraat 17-2hg, 1072 JA Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 06-41214161, Fax: -, KvK: 34326507
katrien joosten architect is een klein architectenbureau in Amsterdam dat
zich voornamelijk richt op particulieren. Naast het ontwerpen van woningen, interieurs en woninguitbreidingen, geef ik advies over verbouwingen, maak kostencalculaties, doe de vergunningaanvraag en de bouwbegeleiding. Daarmee neem ik u als opdrachtgever zorg uit handen en wordt (ver)bouwen voor u én voor mij een leuk project met een bijzonder resultaat.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Katrien joosten architect

Atelier Mariette Adriaanssen

Cruquiusweg 100-c, 1019 AJ Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020-638 6240, Fax: -, KvK: 34310534
Atelier Mariëtte Adriaanssen: ontwerpen om te beleven


Of het nu gaat om een woning, een nieuw kantoor of een invulling voor een school; wij vinden het belangrijk om de wensen van de toekomstige gebruiker helder in beeld te krijgen. Wat maakt dat de gebruiker zich prettig zal voelen in het toekomstige gebouw? Hoe kan de gebruiker zich het beste identificeren met het gebouw? Wat staat hem of haar voor ogen met de nieuwe behuizing? Daarvoor onderzoeken we uitgebreid de kwaliteiten van de locatie en de opgave.

Waarin is deze opgave uniek? Welke vragen van de opdrachtgever dienen te worden opgelost voordat we kunnen spreken van een geslaagd ontwerp.

Voor elke nieuwe opgave is het heerlijk om in deze materie te duiken. Soms bewandelen we daarvoor nieuwe paden. Zoals een dag met de politie meedraaien bij de start van een politiebureau. We willen weten wat er leeft op de werkvloer.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Atelier Mariette Adriaanssen

I LOVE ARCHITECTURE

Vespuccistraat 70 II, 1056 SN Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 0618813609, Fax: -, KvK: 34344202
We zijn een jong, ambitieus architectenbureau opgestart in 2008. We hebben
ervaring opgedaan bij toonaangevende bureaus in Nederland en zijn hierna voor onszelf begonnen. We werken aan zeer gevarieerde opdrachten. We bouwen woningen, kantoren, winkels, interieurs en meubels; juist omdat we evenveel plezier beleven aan het ontwerp voor een keuken als aan een compleet kantoorgebouw.

Onze ontwerpen kenmerken zich altijd door een sterke functionaliteit en ruimtelijkheid zonder onnodige toevoegingen. We streven in elk ontwerp naar vooruitgang en zijn binnen elke opgave altijd op zoek naar de volgende stap. Vernieuwing en creativiteit zit in ons bloed. Desalniettemin zien we architectuur als maatwerk. Voor elke vraag willen we een passend antwoord vinden dat past binnen gestelde ambities en budgetten. We ontwerpen niet volgens regels en dogma's, maar zien elke opgave als een uniek proces met een unieke oplossing.

Joost Baks, een van de partners van I Love Architecture is architect bij het programma 'Huizenjacht' op SBS6. Hierin geeft hij toekomstige huizenbezitters tips voor het kopen van de juiste woning en helpt hij mensen met oplossingen voor de woonwensen in hun eigen huis.

Neem gerust contact op voor meer informatie of voor vragen via info@ilovearchitecture.nl of ga naar de site.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › I LOVE ARCHITECTURE

SOOH architectuurstudio

Brigantijnkade 34, 1086 VB Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 06 21587940, Fax: -, KvK: 34344172
SOOH is een architectuurstudio die mooie projecten wil ontwerpen,
ontwikkelen en hergebruiken. Duurzaam, met een verhaal, met een karakter en een kwaliteit die herkenbaar is en gewaardeerd wordt. Gebouwen met een heldere architectuur, die mensen als prettig ervaren in de omgeving en waar het door aandacht voor licht, ruimte en de plattegrond een genot is om in te wonen, te werken of te verblijven.
Wanneer dit bereikt wordt zullen deze elementen, samen met een afgewogen materiaalkeuze en zorgvuldige uitwerking en detaillering bijdragen aan de duurzaamheid van een gebouw en telkens opnieuw uitnodigen tot (her)gebruik.

SOOH richt zich op het ontwerpen en/of ontwikkelen van woningen en villa’s (particulier opdrachtgeverschap), kantoren en/of bedrijfsruimten voor een eindgebruiker en hergebruik van (industrieel) erfgoed.
Een bijzondere sector waar SOOH zich op richt zijn watergerelateerde projecten zoals drijvend wonen/werken, en civieltechnische projecten die een raakvlak hebben met architectuur, zoals polder- en boezemgemalen, rwzi’s, bruggen, sluizen en viaducten.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › SOOH architectuurstudio

Hollands Zicht

KNSM-laan 105, 1019 LB Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 0203209081, Fax: -, KvK: 52996808
Ontwerp- en adviesbureau op het gebied van architectuur en
interieurarchitectuur.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Hollands Zicht

Architectenbureau Clemens Temmink - Architectural conceptS

Fuuthof 38, 1444 VV Purmerend (Noord-Holland)
Tel: 06-44562400, Fax: -, KvK: -
Architect Temmink heeft ervaring in het ontwerpen van nieuwbouw (woningen,
kinderdagverblijven en gym-/sportzalen) en heeft tevens ervaring met verbouw, renovatie en restauratie van verschillende gebouwtypen.
Opdrachtgevers en hun wensen en eisen staan centraal in elke opdracht.
Architectenbureau Clemens Temmink is gevestigd in Purmerend en heeft projecten gerealiseerd in Noord- en Zuid-Holland. Het werkgebied beslaat geheel Nederland.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Architectenbureau Clemens Temmink - Architectural conceptS

De Jager & Lette Architecten

Konijnenstraat 18, 1016 SL Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020 6230987, Fax: -, KvK: -
De Jager & Lette architecten werken aan uiteenlopende opdrachten:
projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw, maar ook studieopdrachten en haalbaarheids-onderzoeken. De opdrachtgevers zijn woningcorporaties, lokale overheden, bedrijven en particulieren.

Ons bureau staat een kwaliteitsbenadering voor die zowel betrekking heeft op het product als het proces. Gezien onze ervaring met onder meer bouwprojecten in collectief opdrachtgeverschap zijn wij in staat de meest uiteenlopende wensen te honoreren, opdrachtgever(s) en gebruikers op een lijn te krijgen en aansprekende eigentijdse architectuur neer te zetten die past in de omgeving.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › De Jager & Lette Architecten

Allard architecture

Lijnbaansgracht 36, 1015 GR Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: +31 20 620 5599, Fax: +31 20 620 63 80, KvK: 34280497
Allard Architecture is a culturally motivated multidisciplinary office
practicing contemporary architecture, design, urbanism and research.

Founded in 2006 by Ir. Allard Meine Jansen, the office is located in a legendary boxing school in the Jordaan area of Amsterdam centre. Allard Architecture keeps and international profile of more than 15 nationalities and works in close collaboration with a wide network of professionals, consultants and partner architects.

The architectural products of the office derive from open design discussions and intellectual exchanges.

Allard Architecture combines innovative design and striking visualisations with market research and feasibility studies in order to make remarkable contributions to the discipline of architecture and to surpass the clients expectations.

Allard Architecture embraces design through a panoramic approach. By continuously developing rigorous methods of analysis and implementation, the office combines innovation as a way of thinking to ensure works is executed efficiently.

When taking a design challenge, Allard Architecture responds through the key values of culture, structure, harmony and thoughtfulness.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Allard architecture

LOOS ARCHITECTS

Wilgenweg 20-B, 1031 HV Amsterdam Noord (Noord-Holland)
Tel: 0203300128, Fax: -, KvK: 34217810
LOOS ARCHITECTS is een bureau voor stedenbouw, architectuur en interieur.
Het bureau werd in 2005 opgericht door Miguel Loos en is gehuisvest in Casa Boomerang in Amsterdam Noord.

Het werk van LOOS ARCHITECTS varieert in grootte en schaal, maar wordt gekenmerkt door een duidelijke consistentie in aanpak en visie. Wij benaderen een kleine opdrachten met dezelfde toewijding als een complexe bouwopgave of een visie voor een grote gebiedsontwikkeling. Wij ervaren dat deze brede aanpak tot betere ideeën en oplossingen voor onze klanten leidt dan specialisme op een beperkt deelgebied van de architectuur. Uitgangspunt is daarom altijd een integrale benadering van de opgave en een serieuze belangstelling voor de specifieke behoeften van onze opdrachtgevers.

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers van schetsontwerp tot uitvoeringstekening, van concept tot detail. Waar nodig of gewenst laten wij ons op het gebied van procesmanagement, kostencalculatie, duurzaamheid en technieken ondersteunen door een team van professionele externe adviseurs.

Onze ontwerpfilosofie is dat elk ontwerp op drie vlakken meerwaarde moet creëren: voor de klant (die wil immers zijn investering terugverdienen), voor de beoogde gebruiker (die in een aangename omgeving wil wonen of werken) en voor de samenleving (die een sociaal, esthetisch en technisch duurzame bijdrage aan de gebouwde omgeving verwacht). Wij zijn er dan ook van overtuigd dat efficiëntie en verleidelijkheid geen tegenstrijdige, maar juist integrale voorwaarden voor een winstgevend project zijn.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › LOOS ARCHITECTS

A-ha

Mauritskade 55, 1092 AD Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020-6949411, Fax: -, KvK: 34212682
Allround bouw en ontwerp. Aannemer en archtitect Amsterdam.Bijzonder èn
betaalbaar. Bouwen op maat. Van basic tot bijzonder. Van object (keuken, badkamer, trap, kachel) tot project (huis, bedrijf, aanbouw) Specialist in: glas in staal design (wanden, gevels, serre, aanbouw), handgemaakte keukens, stucs (kleur, watervast, tadelakt e.a.), staal (houtkachels e.d.), aanrecht beton (gegoten vorm). Bouwadvies, bouwtekening, bouwvergunning, bouwontwerp , bouwbegeleiding.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › A-ha

«« « 1 2 3 4 5 » »»
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy