U bent nu hier: Home » Gelderland » Zutphen

Architect Zutphen

Hieronder vindt u een overzicht van alle architecten in Zutphen. Voor een overzicht van architecten in de provincie Gelderland, ga naar architect Gelderland. Of ga naar direct contact met architecten om via één e-mail in contact te komen met meerdere architecten tegelijk.

1

Steven Schinkel, Architectuur & Bouwkundig Advies

Burgemeester Dijckmeesterweg 5, 7201 AH Zutphen (Gelderland)
Tel: 06 48947656, Fax: -, KvK: 59819782
Heeft u bouwplannen en bent u op zoek naar een architect? Heeft u
ondersteuning nodig bij de uitwerking van uw project? Of bent u op zoek naar een bouwkundige voor onafhankelijk advies? Met een persoonlijke benadering en veel enthousiasme ga ik graag de uitdaging aan om samen met u tot een passend en mooi ontwerp te komen.

Als architect houd ik mij, vanuit Zutphen, bezig met verbouw plannen, uitbouw plannen en nieuwbouw plannen. Of het nu een ontwerp is voor uw droomhuis, of de tekening van uw nieuwe schuur, een lang gekoesterde droom of een praktische noodzaak, graag help ik u verder. Vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Bent u geïnteresseerd? Aarzel niet, en neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Graag kom ik persoonlijk langs om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.
Diensten: architectuur, bouwkundig advies
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Steven Schinkel, Architectuur & Bouwkundig Advies

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy