U bent nu hier: Home » Friesland » Heerenveen

Architect Heerenveen

Hieronder vindt u een overzicht van alle architecten in Heerenveen. Voor een overzicht van architecten in de provincie Friesland, ga naar architect Friesland. Of ga naar direct contact met architecten om via één e-mail in contact te komen met meerdere architecten tegelijk.

1

BA32 adviseurs en architecten

Abe lenstra boulevard 52-9a, 8448 JB Heerenveen (Friesland)
Tel: 0513648245, Fax: 0513648247, KvK: 1155374
Bedrijfsprofiel


Architectuur en stedenbouw / landschap is multidisciplinair. Wij zijn steeds op zoek naar de synergie tussen gebouw en omgeving. Onze ontwerphouding is onderzoekend, inventief en intuïtief. Geen dogmatische maar pragmatische houding, openstaan en samenbrengen. Zelfreflectie en een kritische houding ten aanzien van de opgave omdat elke vraagstelling uniek is. Functionaliteit, vorm en schoonheid onderzoeken vanuit de context en daaraan een nieuwe betekenis meegeven.

BA32 is een full-service bureau en kan het hele traject van het bouwproces binnen de organisatie begeleiden. BA32 is een bureau voor stedenbouw, architectuur, management en advies. Wij bundelen kennis in planeconomie, architectuur en stedenbouw. Dat maakt dat wij vroeg in het ontwikkelingsproces haalbare en aansprekende oplossingen bieden die naar de toekomst duurzaam zijn. Wij zijn veelzijdig, generalistisch en specialistisch tegelijk. Met onze kennis, houding en vaardigheden kunnen wij elke vraag in een veranderende markt beantwoorden.

Wij staan voor kwaliteit. Samenwerken aan een mooi ontwerp zowel voor klein- en grootschalige verbouwingen en nieuwbouwprojecten. In het ontwerpproces staat samenwerken centraal en zoeken naar de optimale oplossing.

onze werkzaamheden:

Landschapontwerp en stedenbouwkundigontwerp
Architectuur, Visualisatie, Presentaties
Advies en Directievoering
Bouwkundigeprojectleiding
Bouwaanvragen
Bouwbesluit en regelgeving
Bouwkundige calculaties
EPC-toets
Bestekken en Bestektekeningen
Werkvoorbereidingstekening

Nieuwbouw
Verbouwingen
Onderhoud
Uitbreidingen

Plan een vrijblijvende afspraak en maak kennis met onze werkwijze.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › BA32 adviseurs en architecten

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy