U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Den Haag » GS architecten BNA

GS architecten BNA

Dwarskade 42
2498 ZB Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 015-3101243
Fax: -
KvK: 27333696
Afbeelding › GS architecten BNA Een bureau voor ontwerp en advies op het gebied van architectuur, bouwkunde, inrichting en renovatie.
Door mijn persoonlijke passie om bij te dragen aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving, zal een oplossing voor uw opgaven bij mij dan ook altijd betekenen dat er integraal naar de volgende aspecten wordt gekeken: is het aan u aangeboden voorstel (sociaal) maatschappelijk verantwoord? Wordt actief energiegebruik geminimaliseerd? Is de materiaal keuze gunstig om de emissie van schadelijke stoffen te minimaliseren? En is de aangedragen oplossing tijdloos en flexibel genoeg zodat het voor u (of derden) tot aan zijn "bouwkundige einde" kan functioneren!
Diensten: bouwkundig advies, ontwerp advies, haalbaarheid studies, inventarisatie locatie en context, renovatie en transformatie, implementatie duurzaamheid en ecologie, sociaal maatschappelijk belang van ontwerp en inrichting, gebruiker centraal stellen, co-creaties smeden voor het realiseren van de opgave
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy