U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Delft » Westerbreedte Architecten

Westerbreedte Architecten

Insulindeweg 12
2612 EM Delft (Zuid-Holland)
Tel: 06-40963053
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Westerbreedte Architecten Wilt u uw huis verbouwen, of een woning bouwen op een zelfbouwkavel? Westerbreedte architecten denkt en ontwerpt voor u. Wij doen dit tot het helemaal goed is van schets tot oplevering en alle fases daar tussen.

Ontwerpen is ons vak, wij hebben er veel plezier in om er iets heel moois van te maken.

In nauw overleg stellen we samen met u een programma van eisen op om tot een optimaal ontwerp te komen. Het maken van een moodboard op bijvoorbeeld Pinterest helpt bij het verduidelijken van u wensen en voorkeuren. Uw wensen, het budget, de materialisatie, de geldende bouwregelgeving en de locatie samen vormen de basis voor het ontwerp. U zult zien dat daarbinnen oneindig veel mogelijkheden zijn om tot een ontwerp te komen.

In getrapte ontwerpfasen beginnend met het schetsontwerp wordt toegewerkt naar een uitgekiend ontwerp waarin alles klopt met een minimum aan overbodige verkeersruimtes en een maximum aan licht, en ruimtelijkheid.

Bij het ontwerpen kijken we gelijktijdig naar het interieur en exterieur alles moet op elkaar afgestemd zijn en elkaar versterken. Door een uitgekiende plattegrond kunnen we ruimte creëren voor een extra grote trappartij een vide of grote woonkeuken, hierdoor ontstaat leefruimte in de woning.

Al heel vroeg in het ontwerpproces betrekken we de verschillende adviseurs bij het project zodat architectuur, installaties en regelgeving goed op elkaar afgestemd zijn. Hierdoor worden meerwerk, bouwfouten en vertraging tot een minimum gereduceerd.
Diensten: nieuwbouw, verbouw, verbouwing, woningbouw, woning verbouwen, woningontwerp, woning indelen, interieur advies, zelfbouw
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy