U bent nu hier: Home » Zeeland » Middelburg » Peter klemann interieurarchitect bni

Peter klemann interieurarchitect bni

Hans lipperheystraat 28
4336 DC Middelburg (Zeeland)
Tel: 06 31943655
Fax: -
KvK: 52208265
Afbeelding › Peter klemann interieurarchitect bni Met gedegen opleidingen in Utrecht, Amsterdam en ruime ervaring ontwerpt Peter Klemann (interieurarchitect bni) met een multidisciplinair team de meest uiteenlopende interieurs voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. In zowel Zeeland, als de rest van Nederland en het buitenland.Bij het bepalen van de uitgangspunten en de identiteit van de opdrachtgever wordt ook ge├»nventariseerd hoever de opdracht strekt. Van consultantadvies tot compleet gevisualiseerd interieurontwerp met ingekleurde 3D-visuals en een bestekomschrijving.

Middels een, vooraf, duidelijk besproken ontwerptraject waarin de werkzaamheden en daarbij behorende kosten inzichtelijk zijn gemaakt, worden er verschillende ontwerpvoorstellen gepresenteerd. Hiermee presenteren we de ongekende mogelijkheden binnen uw situatie. Vanuit deze plannen wordt samen een definitief uitgangspunt bepaald, en door ons samengevoegd tot een definitief concept. Met dit concept als basis ontwerpen en begeleiden we het complete traject van gemeentelijke aanvragen, detail uitwerkingen voor de aannemer/interieurbouwer, installatieplannen (waaronder bijv. domotica), kleur- en meubileringvoorstellen en natuurlijk bouwbegeleiding tot en met de oplevering.

Wij nodigen u uit om deze website www.bypeterklemann.nl te bezoeken waar verschillende onlangs gerealiseerde projecten worden getoond. Graag maken wij met u een afspraak om uw wensen te inventariseren en te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy