U bent nu hier: Home » Utrecht » De Meern » Van Rooijen Nourbakhsh Architecten

Van Rooijen Nourbakhsh Architecten

Morgenstond 24
3454 ST De Meern (Utrecht)
Tel: 030-6661368
Fax: ---
KvK: 30106187
Afbeelding › Van Rooijen Nourbakhsh Architecten Van Rooijen Nourbakhsh Architecten heeft zich, van opgave tot opgave, ontwikkeld in zijn opvattingen over architectuur. Het bureau combineert daarbij een praktische benadering met een voorkeur voor conceptuele ontwerpen waarbij esthetiek en vakmanschap voorop staan.
Door goed naar de klant te luisteren wordt de essentie van een ontwerp gevonden en vanuit het wensen- en eisen pakket vertaald naar een betaalbaar ontwerp.
Met integrale kennis van diverse werkgebieden is het bureau in staat een project van ontwerp tot uitvoering tot stand te brengen. De nauwe creatieve samenwerking tussen de diverse partijen resulteert in een ontwerp waarbij kwaliteit zorgt voor een tijdloze uitstraling.
Voor overheden, particulieren en diverse professionele organisaties worden projecten gerealiseerd op het gebied van architectuur, stedenbouwkundige studies, interieur- en meubelontwerp. Het hechte team staat onder leiding van de architecten ir Theo van Rooijen en Faranak Nourbakhsh.
Diensten: architectonisch ontwerpen, interieur ontwerp, bouwkundige advisering, bouwkundige begeleiding en directievoering
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy