U bent nu hier: Home » Overijssel » Rijssen » Jorissen Simonetti architecten

Jorissen Simonetti architecten

Hogepad 83
7460 AE Rijssen (Overijssel)
Tel: 0548 518888
Fax: -
KvK: 06039491
Afbeelding › Jorissen Simonetti architecten Jorissen Simonetti architecten streeft naar een heldere, herkenbare architectuur. Naast de financiĆ«le randvoorwaarden en het programma van eisen wordt elk ontwerp, naast de functionaliteit, benaderd vanuit de relatie met de directe omgeving. Deze situatie bepaalt zowel de beeldwaarde als de eigenheid van het ontwerp. De intentie is tot in detail te komen tot gebouwen met een sterke ruimtelijke en esthetische kwaliteit.

Jorissen Simonetti architecten beschikt over een jarenlang opgebouwde ervaring en deskundigheid op tal van terreinen. Het hele scala: ontwerpen van in- en exterieur, bouwvoorbereiding, kostenbegeleiding, directievoering, bouwtoezicht en gebouwbeheer wordt volledig beheerst. Maar ook worden haalbaarheidsonderzoeken uitgevoerd, rotatieanalyses gedaan, bouwmanagement gevoerd en inspraakprocessen begeleidt.

Er worden opdrachten uitgevoerd die naar aard en omvang sterk verschillen.
Bedrijfsgebouwen, kantoren, onderwijsgebouwen, verpleeg- en verzorgingshuizen, woningen en ziekenhuizen: grootschalige projecten, maar ook kleine. Bij alle projecten wordt gezocht naar de juiste balans tussen menselijke maat, ruimtebeleving en functionaliteit. Want architectuur is meer dan het creatief ordenen van ruimte en materiaal.
Diensten: onderwijs, zorg, utiliteit, woningbouw, herbestemming, revitalisatie
Openingstijden:
Maandag: 08:00 - 16:45
Dinsdag: 08:00 - 16:45
Woensdag: 08:00 - 16:45
Donderdag: 08:00 - 16:45
Vrijdag: 08:00 - 16:45
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy