U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Amsterdam » Maxim Winkelaar Architects

Maxim Winkelaar Architects

Sint Olofspoort 3
1012 AJ Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: +316 241 389 01
Fax: -
KvK: 535 37 963
Afbeelding › Maxim Winkelaar Architects Maxim Winkelaar architect in Amsterdam is gespecialiseerd in renovatie, restauratie, verbouw en nieuwbouw van woningen en appartementen. In de afgelopen jaren hebben wij diverse woningen, grachtenpanden, landhuizen, monumenten en nieuwbouw villa’s ontworpen en verbouwd. Ons architectenbureau in Amsterdam is ook interieurarchitect en levert oa. keukenontwerp, spa wellness, thuisbioscoop en meubelontwerp tot in detail.

Door middel van architectuur willen wij de leefomgeving (woon- en werkomgeving) van onze klanten optimaliseren. Wij creëren architectuur dat precies past bij onze opdrachtgevers. Ons doel is mensen zich thuis laten voelen in de door ons ontworpen gebouwen. In 2013 is zijn werk in het boek “Reactivate! – Vernieuwers van de Nederlandse architectuur” opgenomen. Wij maken ontwerpen voor gebouwen die op elk niveau goed functioneren en met een optimale beleving. Wij begeleiden het totale project met alle aandacht voor de wensen van de klant, dit in combinatie met de betrouwbaarheid, kennis en kwaliteit van het bureau is de basis om op succesvolle wijze projecten te realiseren.
Diensten: renovatie architect, restauratie architect, nieuwbouw architect, villa architect, verbouw architect, interieurarchitect, architect amsterdam, architectenbureau amsterdam, funderingsherstel, binnenhuisarchitect
Openingstijden onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy