U bent nu hier: Home » Noord-Holland

Architect Noord-Holland (5)

Hieronder vindt u een overzicht van alle architecten in Noord-Holland. Voor een overzicht van architecten per plaats in de provincie Noord-Holland, ga naar architecten Noord-Holland. Of ga naar direct contact met architecten om via één e-mail in contact te komen met meerdere architecten tegelijk.

«« « 2 3 4 5 6 » »»

Mulders vandenBerk Architecten

Leliendaalstraat 12, 1013 BP Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020-7892696, Fax: -, KvK: -
Mulders vandenBerk Architecten ontwerpt van meubel tot metropool. Het
bureau creëert en realiseert voor diverse doel groepen innovatieve, heldere en krachtige ontwerpen voor in ter ieur, architec tuur en stedenbouw.

Bij iedere opgave biedt het bureau een functioneel toegesneden oplossing en ruimtelijk prik kelend antwoord.

Door initiatiefrijk te partici peren vanaf de conceptfase tot en met het re alisatietraject worden esthetiek, functionaliteit, ruimtelijkheid, kostenbeheer en bouwtechniek geïntegreerd waarbij het ein dresultaat meer is dan de som der delen.

Het ontwerpen van verschillende opgaven en schalen wordt mogeli jk gemaakt door een bewezen werkwi jze; het organiseren van het ontwerp- en realisatieproces op basis van een drietal geli jkwaardige uitgangspunten;

-AMBITIE
Het formuleren van een duidelijke visie; wat is het doel van het project;

-RATIO
Een intensieve samenwerking met opdrachtgever en/of  ge bruik er om elkaar de juiste vragen te stellen opdat de juiste informatie verkregen wordt mbt structuur en het gebruik (analyse);

-VERSCHIJNING
Een vertaalslag maken van visie en analyse naar ontwerp.Het moment waar data wordt omgezet in een ontwerp; de uitstral ing en beleving.

De wisselwerking van bovenstaande uitgangspunten zorgt voor een dynamisch proces. Dit wordt ondersteunt door het maken van inzichtelijke maquettes en door samenwerking met spe cia lis ten uit andere disciplines onder het motto: ondersc hei dend door samenwerking.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Mulders vandenBerk Architecten

Architectenbureau Ron Spanjaard BNA

Bennebroekerlaan 27a, 2121 GR Bennebroek (Noord-Holland)
Tel: 023 5841265, Fax: -, KvK: 34101308
woningbouw, verbouwingen, villa's

nieuwbouw en renovatie
winkels, bedrijven, sport
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Architectenbureau Ron Spanjaard BNA

Architect BNA Hans Oudendorp

J. O. Vaillantlaan 50A, 1086 ZA Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 07 20070349, Fax: -, KvK: 34326572
Ik begeleid particuliere opdrachtgevers met het bouwen van hun droomhuis.
Dat doe ik met passie en enthousiasme. Dit is ook de drive in mijn leven. Samen met u uw woonwensen realiseren. Dat kan bij een verbouwing of bij het bouwen van een nieuw huis. Omdat ik en interieurarchitect ben en architect, werk ik duidelijk van binnen uit naar buiten. Alle ruimtes krijgen de aandacht die ze verdienen. Zoninval en natuurlijk daglicht zijn echt onze aandachtspunten. Daarnaast bent U belangrijk, uw inbreng geeft ons de drive om uw ideale huis te realiseren. In samenwerking krijg je immers de beste resultaten. Uiteraard verzorgen we het hele traject, van welstand, omgevingsvergunning, aannemerselektie en bouwbegeleiding. kom vrijblijvend langs om u situatie en mogelijkheden te verkennen. bel voor een vrijblijvende afspraak. het kan ook 's avonds of in het weekeind. mvgr. Hans Oudendorp.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Architect BNA Hans Oudendorp

De Vree Architecten BNA

Burg. Mooijstraat 20/A, 1901 ET Castricum (Noord-Holland)
Tel: 0251 651685, Fax: 0251 658436, KvK: 37044432
verbouw en nieuwbouw van woningen

bouwbegeleiding
adviezen
aanvragen omgevingsvergunningen
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › De Vree Architecten BNA

Blok Kats van Veen architecten

Wilgenweg 22B, 1031 HV Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: +31204227233, Fax: -, KvK: 34293199
Blok Kats van Veen Architecten (BKVV) is opgericht door Dieter Blok, Robert
van Kats en Sander van Veen en is gevestigd in Amsterdam. Het bureau beweegt zich op de zakelijke en particuliere markt in zowel binnen als buitenland. Dat kan een particuliere villa zijn, een duurzaam brugbedieningscentrum, een duurzame universiteit, etc. BKVV is een allround bureau. Veel projecten komen tot stand door eigen initiatieven. Zo ontwikkelt het bureau zelf projecten op vrije kavels en houdt het zich bezig met productontwikkeling. Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van Lofthome, een nieuw woonconcept. BKVV heeft verschillende prijzen gewonnen, onder andere voor de projecten het LAC, factor 60 en De Acht.

Samenwerken, dat doen we graag met opdrachtgevers die een uitgesproken visie uitdragen. Die hun toekomstbeeld willen laten vertalen in een concreet project. Opdrachtgevers die ons laten ontwerpen én regisseren. De voorkeur gaat uit naar een integrale aanpak. Regelmatig wordt daarom samengewerkt met professionals uit andere disciplines.

BKVV realiseert architectuur met een uitgesproken karakter. Architectuur die reageert op maatschappelijke ontwikkelingen en open staat voor vernieuwing. Gebouwen die functioneel zijn en begrijpelijk, maar ook prikkelen en verleiden. Materialen die de architectuur laat spreken en details die een gebouw tot zijn recht laat komen. Duurzaamheid in zo breed mogelijk zin is vanzelfsprekend in onze architectuur. Inspirerende gebouwen waarin het gebruik en de beleving centraal staan.

Het ontwerpproces zien wij als middel om een plek of een programma te onderzoeken. Dit proces wordt zo vroeg mogelijk ingezet. Het liefst in de vorm van workshops met de gebruiker en opdrachtgever direct aan tafel. Wij zetten ideeën om in een concreet ruimtelijk ontwerp en brengen dat tot uitvoering. Daar hebben we veel ervaring mee. Daar zijn wij goed in.

Tevens is BKVV actief betrokken bij Architecuur in Afrika. In concrete projecten maar ook in lezingen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Blok Kats van Veen architecten

BLANCA architecten

Hendrik Figeeweg 1Y, 2031 BJ Haarlem (Noord-Holland)
Tel: 0237505190, Fax: -, KvK: 34166151
BLANCA architecten verricht advieswerkzaamheden van ontwerp tot en met
oplevering voor opdrachtgevers in de woningbouw, onderwijs, gezondheidszorg en kantoren en ontwerpt en begeleidt nieuwbouw, uitbreidingen en verbouwingen van woningen voor particulieren. De ontwerpen die BLANCA architecten realiseert zijn maatwerk en worden afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Ontwerpen is onze passie en professie.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › BLANCA architecten

GreenArchitects

Gustav Mahlerplein 143, 1082 MS Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020 84 6666 7, Fax: -, KvK: -
GreenArchitects ontwerpt duurzame woningen, drijvende woningen, hergebruik
van bestaande gebouwen en revitalisatie van bestaande gebieden.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › GreenArchitects

AA-Studio bouwkundig Advies & Architectuur

Boschjesstraat 68, 1541 KL Koog aan de Zaan (Noord-Holland)
Tel: 075 77 200 99, Fax: -, KvK: 51719568
AA-Studio is gespecialiseerd in het maken van architectonische ontwerpen
voor uiteenlopende (ver-)bouwprojecten en het begeleiden van de uitvoering hiervan.

Elk ontwerp maatwerk dat aansluit bij de wensen van de opdrachtgever. Uitgangspunten bij het ontwerpen zijn het optimaal benutten van licht, met eenvoudige ingrepen een maximaal ruimtelijk en esthetisch resultaat behalen.

AA-Studio begeleid bij een goede aanbesteding, waarbij de juiste vakmensen voor het project worden gezocht. Hierdoor kunt u zorgeloos uw verbouwing tegemoet gaan, met de zekerheid dat een hoge kwaliteit wordt geleverd voor de juiste prijs.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › AA-Studio bouwkundig Advies & Architectuur

VASD interieur & architectuur

Monnikskapstraat 64, 1032 LM Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020 6636784, Fax: -, KvK: 52609138
architectenbureau, lid bna en lid bni

De opdrachten van VASD variëren van ingrijpende verbouwingen en nieuwbouw voor particulieren, bedrijven, stichtingen en zorgpraktijken tot complete winkelconcepten en huisstijlen voor de detailhandel en horeca. VASD is gespecialiseerd in herbestemming monumenten en gebouwen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › VASD interieur & architectuur

Haveables

Originele Cadeaus, 1962 GK Heemskerk (Noord-Holland)
Tel: -, Fax: -, KvK: -
Originele cadeaus vinden? De beste originele cadeaus en cadeautips vind je
op Haveables. en je op zoek naar een origineel cadeau of grappig cadeau voor hem of haar? Misschien een leuk kantoor cadeau of keuken cadeau? Wanneer je op zoek gaat naar cadeaus kan het lastig zijn om door de bomen het bos niet meer te zien. In dat geval zit je goed op Haveables. daar vind je de leukste en bovendien speciale cadeautips waar je mee kunt aankomen. Uiteraard wil jij geen flater slaan bij het aankomen op het feest. Daarom is het altijd goed om na te denken wat je gaat geven. Heb je bij het uitzoeken van het cadeau rekening gehouden met de ontvanger? Neem een leuk origineel cadeau of speciale cadeaus mee. Ook als je op reis gaat zit je goed met reiscadeaus. Is het de verjaardag van je broer? Geef een cadeau voor je broer zijn verjaardag die hij nooit meer zal vergeten. Misschien gaat een vriendin weg. Geef een cadeau voor haar reis. Laat je niet kisten en wees er zeker van dat jij met het beste en verrassendste cadeau aankomt.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Haveables

«« « 2 3 4 5 6 » »»
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy