U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Roosendaal » Gido van Zon Architectuur

Gido van Zon Architectuur

Nieuwe Markt 54b
4701 AD Roosendaal (Noord-Brabant)
Tel: 0165567490
Fax: -
KvK: 50760696
Afbeelding › Gido van Zon Architectuur Gido van Zon architectuur combineert creatieve ideeën met de uitdrukkelijk wens van de opdrachtgever resulterend in maatwerk architectuur. Middels duidelijke afspraken en heldere communicatie wordt gestreefd naar 100% tevredenheid bij de samenwerking met onze opdrachtgevers.
Naast het concreet ontwerpen van gebouwen verzorgen we haalbaarheidsstudies, adviseren we bij bouwkundige vragen en complexe bouwaanvragen, en maken we bestek tekeningen.

Bij de totstandkoming van een project wordt veelvuldig gebruik gemaakt van 3d modellen en of studie maquettes. Zo ontstaat al in een vroeg stadium voor alle betrokkenen een duidelijk beeld van het gewenste resultaat.

Iedere bouw opgave is anders. Onze opvatting is dat een gebouw tot de verbeelding moet kunnen spreken maar wel begrijpbaar moet zijn. Het is de ruimtelijke vertaling van een vraagstuk van de opdrachtgever. Waarbij met echte materialen gezocht wordt naar de juiste proportionele balans en ruimtelijkheid.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om te kijken welke maatwerk oplossing voor u uitkomst biedt.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy