U bent nu hier: Home » Gelderland » Teuge » VO&W Architectuur + Advies

VO&W Architectuur + Advies

Rijksstraatweg 215
7395 MB Teuge (Gelderland)
Tel: 055-3016221
Fax: -
KvK: 06032852
Afbeelding › VO&W Architectuur + Advies GEDREVEN EN DOELGERICHT -
ARCHITECTUUR MET EEN BEDRIJFSKUNDIGE AANPAK

VERRASSENDE EN PRAKTISCHE ARCHITECTUUR
Onze verrassende en praktische architectuur is erop gericht om voor u de optimale oplossing te vinden, passend in de omgeving en binnen de gestelde financiële grenzen.
Ons doel is inspirerende gebouwen en ruimtes ontwerpen te waar mensen met veel plezier kunnen werken, wonen, ontspannen of samenzijn en die uw organisatie helpen om soepel en efficiënt te functioneren.

BEDRIJFSKUNDIGE AANPAK, EEN BETER ONTWERP
Een aansprekende architectuur is niet het enige criterium voor een geslaagd project. Een succesvol project is de resultante van de juiste keuzes op heel veel verschillende aandachtsgebieden: functionele, technische, esthetische, financiële, milieutechnische, enzovoorts.
Met een bedrijfskundige, multidisciplinaire aanpak kunnen wij helpen dat de juiste beslissingen op het juiste moment samen met de juiste betrokkenen worden genomen.
Elke specialist spreekt zijn eigen taal en benadert een ontwerpopgave vanuit zijn eigen discipline. VO&W waakt ervoor dat alle betrokkenen elkaar begrijpen en oplossingsgericht meedenken in het belang van het geheel.

MODERNE ONTWERPTECHNIEKEN (BIM)
Door onze efficiënte BIM werkmethodiek kunnen wij in een vroeg stadium diverse schematische modellen met elkaar vergelijken op gebied van: vorm, bouwkosten en energie-efficiëntie.
BIM zorgt ervoor dat veel essentiële informatie al vroeg in het ontwerpproces beschikbaar en inzichtelijk is. Dit geeft zowel ons als u inzicht in het project en het ontwerp, waardoor het eenvoudig wordt om de juiste beslissingen te nemen. Deze werkmethodiek leidt vaak tot forse kostenbesparingen op doordat fouten al tijdens de ontwerpfase ontdekt en opgelost worden.
Diensten: PLANONTWIKKELING - Haalbaarheidsstudie, Ontwikkelvisie, Huisvestingsstrategie, ONTWERPDIENSTEN - Gebouwontwerp, Interieurontwerp, Gebouwinrichting, Terreininrichting, PROJECTBEGELEIDING - Directievoering, Project- en procesmanagement, BIM management
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy