U bent nu hier: Home » Flevoland » Almere » Studio Plus Peil

Studio Plus Peil

Oogsplits 6
1319 GC Almere (Flevoland)
Tel: 0368481120
Fax: -
KvK: 34268895
Afbeelding › Studio Plus Peil Persoonlijk
Hoe wilt u wonen? U weet wat u mooi vindt en wat niet, hoe u uw huis gebruikt. Uw woning moet een weerspiegeling zijn van uw wensen en activiteiten. Studio Plus Peil luistert maar stelt u ook vragen. Naar het waarom van de wensen en naar het uiteindelijke gebruik. Deze onderwerpen zullen in een eerste gesprek aan bod komen. De architect voegt daar originele vormgeving aan toe en houdt rekening met de (on)mogelijkheden van de locatie.

Uniek
Zo groeit het ontwerp voor uw huis. Uniek door het samengaan van uw inbreng en de professionaliteit van de architect. Maximaal effect door optimaal samenwerken. Het karakter van uw huis wordt vertaald in het ontwerp maar ook de uitvoering is zeer bepalend: we besteden veel aandacht aan details, afwerking en materiaalkeuze. Het gaat ons erom u en de ruimte samen te brengen. Waar die twee samenkomen, ontstaat een plek waar je je op je gemak voelt; waar je écht thuis bent.

Bijzonder
Boven het maaiveld uitsteken. Ook in figuurlijke zin bouwt Studio Plus Peil woningen die meer dan standaard zijn: ‘plus peil’ dus. Wij richten ons vooral op particuliere opdrachtgevers die hun eigen bouwwerk gaan neerzetten en gebruiken. Luisteren is onze leus. Eigentijds onze toon.

Prijsgarantie
Studio Plus Peil kan garantie geven op de bouwkosten en de bouwtermijn over uw ontwerp voor een nieuwbouwwoning. Bovendien begeleiden we u stap voor stap door alle processen en nemen we u uit handen wat kan. Een eigen huis laten ontwerpen en bouwen wordt zo makkelijker en zekerder.

Werkwijze
Of het nu gaat om nieuwbouw of een verbouwing, Studio Plus Peil werkt aan uw droom. Wij gebruiken een 3D-(BIM)tekenprogramma. In elke ontwerpfase kunt u daarom virtueel door uw huis wandelen en de ruimte ervaren. Een ervaring die maar weinig andere bureaus bieden.
Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend en zal gaan over wensen, mogelijkheden en samenwerking.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy