Vind architecten door heel Nederland


Of kom direct in contact met architecten via één e-mail!
U bent nu hier: » »

Architect Bunschoten Spakenburg

Hieronder vindt u een overzicht van alle architecten in Bunschoten Spakenburg. Voor een overzicht van architecten in de provincie Utrecht, ga naar architect Utrecht. Of ga naar direct contact met architecten om via één e-mail in contact te komen met meerdere architecten tegelijk.

1

OPAstijl

Regerstraat 13, 3752 HN Bunschoten Spakenburg (Utrecht)
Tel: 0338870133, Fax: -, KvK: 51879816
‘….architectuur moet toegankelijk zijn’


OPAstijl is een jong en dynamisch architecten- en bouwmanagementbureau. Wij zetten ons in voor ontwerp, projectmanagement en advies. OPAstijl bestaat uit een architect Hardy de Graaf en projectmanager Kees de Haan. Daarnaast hebben we een groot netwerk opgebouwd, bestaande uit constructeurs, installateurs en aannemers die we in kunnen schakelen. Samen hebben we ruime ervaring in het ontwerpen, uitwerken en begeleiden van (ver)bouwplannen.

Bent u van plan om een woning of gebouw te (ver)bouwen of uit te breiden en heeft u een ontwerp, begeleiding of advies nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. OPAstijl levert het ontwerp en alle tekeningen, adviezen en vergunningen die u nodig heeft om uw wensen te realiseren. OPAstijl doet dat vakkundig, snel en tegen een scherpe, vooraf afgesproken prijs.

Elk project staat op zichzelf en elke opdrachtgever is verschillend. U wilt dat wij alleen de bouwvergunning voor u regelen of dat we alles voor u regelen, zodat u totaal geen zorgen meer heeft. Voor deze en andere veel voorkomende situaties hebben wij een aantal voordelige en overzichtelijke basispakketten ontwikkeld. Natuurlijk kunnen alle werkzaamheden ook afgestemd worden op uw persoonlijke wensen.

‘….architectuur moet betaalbaar zijn’
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › OPAstijl

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign Bunschoten Spakenburg by JBB Media